Blogg RSS för Blogg

Utförsäljning

Vi kommer att jobba med utförsäljning av vårt lager, uppdatering sker inom kort. Kontakt: info@sporthouse.se
2015-10-12 23:20

Problem med sidan

Vi har haft problem med trafik till sidan. Supporten jobbar med att lösa pekdon från gamla plattformen och hoppas att det fungerar inom kort.
2014-12-02 23:31Produkter   » Kosttillskott » Produkt
MILKPRO

Obs! Kort datum därmed priset.

MILKPRO

MILKPRO - En ny proteinprodukt för dig som vill bygga muskler och tappa fett.

MILKPRO är ny proteinprodukt för dig som vill bygga muskler och tappa fett. Proteinkällan är kasein (kalciumkaseinat) vilket gör att produkten mättar bättre än mer traditionella proteintillskott baserade på vassleprotein. Samtidigt kompromissar Dalblads Protamin™ inte med proteinkvaliteten som är bland de högsta tänkbara.

Högsta kvalitet
MILKPRO är framtagen från lokala mjölkråvaror. Det betyder korta leveranssträckor och korta leveranstider mellan producent och konsument. Detta säkerställer att slutprodukten alltid håller högsta tänkbara kvalitet. MILKPRO är dessutom bara försiktigt pastöriserat istället för autoklaverat, vilket skonar många känsliga aminosyror och ytterligare fungerar som kvalitetsgarant. Proteinhalten är hela 85 procent samtidigt som innehållet av fett, kolhydrater och laktos är försumbart lågt. Aminosyrasammansättningen är av högsta kvalitet med rikliga mängder muskelskyddande BCAA och extra mycket muskelbyggande glutamin.

Varför kalcium?
MILKPRO innehåller rikliga mängder kalcium (1-1,5% av torrvikten). Kalcium är nödvändigt för att ge skelettet styrka, men behövs också för att våra muskler ska kunna spännas. Temporär kalciumbrist är vanligt bland idrottare och bland de vanligaste symptomen på detta är muskelkramper och försämrade fysiska prestationer. Kalcium kan dessutom underlätta viktminskning och öka förbränningen enligt flera studier, vilket förstås är bra för den som vill minska i kroppsfett.

MILKPRO är dessutom fattigt på vätskebindande natrium och rikt på kalium. Tillskottet innehåller mycket låga nivåer av järn och koppar, vilket gör det extra lämpligt för den som konsumerar mycket proteinpulver.

För vem?
MILKPRO är ett perfekt proteinkomplett för dig som:

inte vill öka vikt
vill minska i kroppsfett
enbart vill bygga muskelmassa
vill prestera bra vid uthållighetsträning
vill ha en högkvalitativ proteinkälla efter träningen
Förpackningsstorlek: 1kg
Smaker: choklad, jordgubb, vanilj
Vi rekommenderar: 30g (ca 1 dl) till 2,5 dl vätska 2-3 gånger om dagen.

Obs! Kort datum därmed priset.

MILKPRO

MILKPRO- Proteinprodukt för dig som vill bygga muskler och tappa fett från Dalblads, 1 kg.
Dalblads

Tillbaka