Blogg RSS för Blogg

Utförsäljning

Vi kommer att jobba med utförsäljning av vårt lager, uppdatering sker inom kort. Kontakt: info@sporthouse.se
2015-10-12 23:20

Problem med sidan

Vi har haft problem med trafik till sidan. Supporten jobbar med att lösa pekdon från gamla plattformen och hoppas att det fungerar inom kort.
2014-12-02 23:31Produkter   » Kosttillskott » Produkt
THREE IN ONE

Obs! Kort datum därmed priset.

THREE IN ONE

THREE IN ONE™ - För muskeluppbyggnad, återhämtning och styrka!

“Three in one” är precis vad det låter – tre högklassiga proteiner i ett. Dessutom är proteinet berikat med den muskelbyggande aminosyran glutamin.

Grunden i THREE IN ONE™ utgörs av ultrafiltrerat vassleprotein som säkerställer snabb återhämtning och optimerar förutsättningarna för muskeluppbyggnad. 

Dessutom är tillskottet berikat med lite långsammare proteiner från kalciumkaseinat som ger en bättre mättnad. Samtidigt ger det långsammare upptaget av kalciumkaseinatet att musklerna klarar sig från att hamna i en katabol/nedbrytande fas under längre tid. Kaseinet är rikt på glykomakropeptid som stimulerar mättnadshormoner. Kalciumet i kalciumkaseinatet tjänar som kalciumkälla vilket underlättar förbränning och minskning i kroppsfett. 

Den tredje komponenten i Three in One är äggprotein. Äggproteinet har en optimal sammansättning av aminosyror och utgör tillsammans med vassleprotein och kalciumkaseinat de bästa tänkbara proteinkällorna. Äggproteinet är också rikt på svavelhaltiga aminosyror vilka behövs som substrat för kroppens egen tillverkning av skyddande antioxidanter. 

THREE IN ONE™ är dessutom berikat med glutamin. Glutamin är en icke-essentiell aminosyra som tas upp av dina muskelceller. I studier har man sett att glutamintilskott kan öka trycket inne i dina muskelceller. Glutamin kan också öka inlagringen av det för prestationerna så viktiga muskelglykogenet. Detta kan ha positiva effekter på både prestation och muskelutveckling. Som en extrabonus är glutamin också favoritsubstrat för dina tarmceller och glutamin har kopplats samman med en bra tarmhälsa.

THREE IN ONE™ är dessutom naturligt rik på viktiga mineraler och b-vitaminer!

Förpackningsstorlek: 1kg/3kg
Smaker: Bananchoklad, Choklad, Jordgubb, Vanilj
Vi rekommenderar25 g (70 ml) pulver till 1 dl vätska, 2-3 gånger dagligen som mellanmål eller efter träning.

OBS! Kort datum därmed priset.

THREE IN ONE

För muskeluppbyggnad, återhämtning och styrka, från Dalblads 1 kg.
Dalblads

Tillbaka