Blogg RSS för Blogg

Utförsäljning

Vi kommer att jobba med utförsäljning av vårt lager, uppdatering sker inom kort. Kontakt: info@sporthouse.se
2015-10-12 23:20

Problem med sidan

Vi har haft problem med trafik till sidan. Supporten jobbar med att lösa pekdon från gamla plattformen och hoppas att det fungerar inom kort.
2014-12-02 23:31Produkter   » Kosttillskott » Produkt
GAINER EXPLOSION

Obs! Kort datum därmed priset.

GAINER EXPLOSION

GAINER EXPLOSION™ - återhämtningsprodukt efter träning för dig som vill få extra energi och ökad muskelstyrka.

Gainer Explosion är vår uppskattade allroundgainer speciellt framtagen för återhämtning efter ett träningpass. Oavsett om du tränar styrketräning eller högintensiva uthållighetsidrotter behöver du fylla på med kolhydrater och protein för att musklerna ska återhämta sig och den katabola fasen ska avbrytas.

Gainer Explosion är fulladdad med allt vad din kropp behöver för din återhämning och muskeluppbyggnad. Proteinkällan i Gainer Explosion är vassleprotein av högsta kvalitet som absorberas snabbt och når dina muskler omedelbart. Kolhydraterna i Gainer Explosion kommer i första hand från komplexa kolhydrater med låg så kallad osmolaritet. Låg osmolaritet innebär att kolhydraterna binder lite vätska i tarmen. Detta borgar för ett snabbt upptag och inlagring i musklerna. Dessutom minskar en låg osmolaritet risken för magproblem.

Gainers Explosion innehåller också kristallin fruktos som specifikt återuppladdar glykogendepåerna i levern. Detta gör att Gainer Explosion också är lämpad för långdistansidrottare som cyklister, löpare, simmare och skidåkare.

Tränar du hårt är dina leder särskilt utsatta för slitage. Slitage på ledbrosk kan leda till att du inte kan träna lika effektivt. För att motverka detta innehåller Gainer Explosion Celadrin® som har visat sig kunna förebygga och motverka smärta vid ledförslitningar.

Förpackningsstorlek: 2kg
Smaker: Choklad, Jordgubb, Vanilj
Vi rekommenderar: 66 g (ca 1 dl) pulver till 1,5 dl vätska efter fysisk aktivitet. Bör drickas inom 1,5 tim efter träning eftersom glykogeninlagringen då är som störst.

Ingrediensförteckning: Maltodextrin, ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat (sojalecitin 0,5%), skummjölkspulver, ION Exhanged vassleprotein isolat, *fettreducerad kakao, ren kristalliserad fruktos, Celadrin®, naturliga smak- och färgämnen.
*Finns i Choklad.

OBS! Kort datum därmed priset. 

GAINER EXPLOSION

Återhämtningsdryck efter träning/tävling för dig som vill få extra energi och ökad muskelstyrka från Dalblads, 2 kg.
Dalblads

Tillbaka