Blogg RSS för Blogg

Utförsäljning

Vi kommer att jobba med utförsäljning av vårt lager, uppdatering sker inom kort. Kontakt: info@sporthouse.se
2015-10-12 23:20

Problem med sidan

Vi har haft problem med trafik till sidan. Supporten jobbar med att lösa pekdon från gamla plattformen och hoppas att det fungerar inom kort.
2014-12-02 23:31 

KÖPVILLKOR

Leveransvillkor:

- Lagervara levereras inom 1 - 3 dagar
- Beställningsvara levereras inom 4 - 7 dagar (om ej varan är slut hos vår leverantör)
- Vi skickar varorna direkt hem till din dörr eller till närmaste utlämningsställe.
- Vid ej utlöst paket debiteras med fn 495kr inkl. moms för att täcka våra omkostnader.


Betalning:      Swedbank


Vi erbjuder dig flera olika betalningsalternativ.

1. Kortbetalning (VISA, MasterCard, Eurocard, Maesto) säkert och snabbt!

2. Direktbetalning (Swedbank)

3. Faktura (max 30 000kr) 10 dagar netto.

4. Förskottsinbetalning via BG (724-0591)


Faktura: (Privatperson) 

Att betala mot faktura är idag det populäraste betalsättet över nätet. Köparen (du) slipper bekymra sig för att uppge kortnummer och betalar först efter att du fått din leverans. Vår finanspartner Payex övertar fakturering, bevakning och administrering av denna tjänst. Helt enkelt ett mycket tryggt och säkert betalningsalternativ!

• Vid betalning mot faktura måste Personnummer / Organisationsnummer anges.
• Leverans sker utan undantag till beställarens folkbokföringsadress.

Betalningsvillkor 10 dagar. Vid försenad betalning utgår lagstadgad påminnelseavgift med f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% (månadsränta) + gällande referensränta. Vid val av faktura som betalningssätt tillkommer en faktureringsavgift med 30 kr inkl. moms.

Sedvanlig kreditprövning genomförs med kännedomskopia. Fullständiga villkor enl. SECCI finner du här.DeladBetalning (Privatperson)  

Du delar upp fördefinierad månadsbetalning på en fast period som är valbar mellan (3-12 mån). Detta är en enkel och flexibel delbetalning för dig som gör lite större inköp och vill ha kontroll på dina utgifter. Sedvanlig kreditprövning genomförs med kännedomskopia. Fullständiga köpvillkor enligt SECCI finner du här.


Klubbar & Föreningar:

Vi på Sporthouse erbjuder små och stora föreningar, företag och organisationer möjlighet att teckna avtal vid större inköp som som är mycket förmånliga!
Kontakta oss gärna så lämnar vi en offert baserat just era krav och behov! info@sporthouse.se 

Garantier:

SPORTHOUSE köper alla produkter hos etablerade Svenska leverantörer. Garantivillkor gäller enligt respektive tillverkare. Alla produkter har minst 12 månaders garanti om inget annat anges. 
Denna garanti utfärdas av respektive tillverkare. 

Ångerrätt:

Enligt distansavtalslagen har du som handlar via vår webbshop 14 dagars ångerrätt. Kontakta alltid oss gällande ångerrätt först på info@sporthouse.se så hanterar vi ditt ärende snarast.
Vid ångerrätt gäller följande.
Om du har köpt en vara är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du har rätt att göra sådana ingrepp i varan som är nödvändiga för att undersöka den. Naturligtvis ska du vara försiktig och inte göra en mer omfattande undersökning än nödvändigt. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Alla lappar ska sitta kvar på varan. Alla påsar & kartonger ska också skickas tillbaka.

För produkter som inte returneras i sitt ursprungliga skick kommer SPORTHOUSE att debitera de kostnader vi har för att återställa produkten. Vid en eventuell retur står kunden för frakten. OBS! Vi tar endast emot returer som är skickade med Företagspaket, inte Postpaket.
Vid leveransförseningar har du som kund rätt att häva köpet, och skulle du ha betalat i förskott betalar vi tillbaka dina pengar inom 30 dagar. Detta gäller även vid godkänd reklamation eller utnyttjande av ångerrätt.

Reklamation:

Vid alla typer av reklamationer skall SPORTHOUSE kontaktas innan någon produkt skickas tillbaka. Detta görs via info@sporthouse.se Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist.
Reklamation av felaktiga produkter skall göras så snart felet upptäckts.

Alla produkter har 3 års reklamationsrätt.

Produkter som returneras skall ALLTID skickas i originalförpackningen för att klara transporten. 
Sporthouse tar inget ansvar för produkter som inte skickats i originalemballaget! Vid en eventuell reklamation står vi för fraktkostnaden till serviceverkstaden.

Reservationer:

Vi reserverar oss för ev. felaktigheter i information och priser avseende produkter vi säljer.
Vi reserverar oss för ändrade pris/sortiment/tillgång av de produkter vi tillhandahåller.
Vi reserverar oss för slutförsäljning på kampanjprodukter och leveransproblem som vi inte kan påverka.